Nou any (i barca nova)

...gente honrada Passat Reixos, enceto l’any digital amb certs canvis al blog. O més aviat, com diem a Riudoms, he fet una mica de dissabte. De qualsevol manera, i sobretot per algú poc destre en això de la teranyina informàtica i mundial, suposo que la pàgina no està mai del tot acabada. Va fent, i creix o minva com nosaltres, a cop de temps i experiència.

Aquells que ja m’heu visitat alguna vegada, haureu copsat el canvi en el nom de capçalera. Una cosa que pot semblar radical en el sentit erròni i comú de l’expressió, però que és profundament radical en el sentit més honest de la paraula: això és, que prové o té a veure amb les arrels. I per tant d’un nu sincer i sense disfressa ni hipocresia (sovint oblidem aquest veritable sentit quan emprem la paraula radical). El títol l’he robat de l’excel·lent obra Les Mallorquines (Ed. Destino, 1997), de l’escriptor riudomenc Eugeni Perea i Simón. Confïo en la seva benevolença i en la nostra amistat. I espero que, malgrat el poc interès de les meves reflexions i l’escàs ressó d’aquesta web, aporti el granet de sorra perquè l’anagrama tingui tota la força que es mereix.

Per altra banda, també s’han introduït noves categories per les entrades. Tot i que no n’estic gaire segur de les bondats d’algunes. Ja fa molt temps, vaig expressar la meva opinió sobre les classificacions a l’article Qüestió de prestigi, parafrassejant el magnífic Pepe Ysbert de Los ladrones somos gente honrada (ara sí, ben escrit). I és que, més enllà del còmode General, se’m fa difícil assignar només una categoria a reflexions ben polièdriques. Sobretot quan topem amb Participació pública. De fet, en els propers dies espero dedicar una entrada complerta a aquesta categoria de participació pública.

I continuar amb les millores del blog. Salut i bon any!

Pots deixar un comentari

Cal que estiguis d'alta per enviar un comentari.